Popular Categories

Axial Fans

Calitatea Materialelor

Utilizăm materiale de înaltă calitate

Livrare

Livrare Rapid

Instalare rapida

Produsele noastre sunt concepute pentru o instalare rapidă și fără probleme.

Duct Fans

Ventilator

Electrostatic Filtre

Blog

VENTILATIA CU RECUPERARE DE CALDURA

HVI Horeca isi concentreaza activitatea in domeniul  sistemului pentru ventilatie, producand, distribuind si instaland tot ce tine de componentele acestuia, venind in sprijinul dumneavoastra, oferim solutii complete pentru climatul interior

este cea mai noua, moderna si eficienta solutie pentru economisirea energiei intr-o locuinta, pe langa izolarea ei. Se asigura ventilatia necesara unui mediu sanatos si aduce economii de pana la 25% la cheltuielile cu energia termica.
Sistemele de ventilatie cu recuperare de caldura reprezinta o modalitate de aerisire a spatiilor, prin care aerul viciat expulzat cedeaza energia, caldura sa, aerului proaspat introdus.

“Inima” sistemului este schimbatorul de caldura, prin care aerul introdus este adus la o temperatura foarte apropiata de cea a aerului eliminat, folosind energia acestuia. Avand in vedere pierderile foarte mari de energie din timpul aerisirii camerelor, ventilatie automata cu recuperarea caldurii este cea mai utilă tehnologie pentru economisirea costurilor.

Se recupereaza energie atat iarna (caldura) cat si vara (racoare). Totodata functioneaza automat si ne scapa de grija aerisirii locuintei.
Un concept de izolatie termica moderna este performant numai asistat de un concept de aerisire cu recuperarea caldurii. Izolatie scumpa, ferestre noi, etanse – si apoi sa le deschizi ca sa aerisesti ? Acest lucru este ilogic si contraproductiv.